Länkar 

 

Redan medlem i SSB:

Ansök om vinterplats, båtplats med mera via andra kö-länkar i din egen "Min sida" i BAS - http://bas.batunionen.se

Vissa saker kan man inte göra via BAS standarddialog "Ändra mina uppgifter", därför har vi lagt till några extra "kö"-funktioner i din  egen "Min sida" i BAS. Där finns bl.a. följande:

  • Intresseanmälan för båtplats (vinter/sommar) - även ändring av båtplats - för er som redan är medlemmar.
  • Skåp-kö - hyra skåp i Brunnsviken.
  • Uppsägning av båtplats, uppsägning av medlemsskap - du kan förstås vara kvar som medlem utan båtplats.
  • Vinterplats - ansökan för er som redan har sommarplats.
  • Andra ändringar - t.ex. anmälan av familjemedlemmar.

 

Köande:

Vi uppskattar om du håller dina uppgifter uppdaterade, så att vi har riktig kontaktinformation, men även korrekta båtuppgifter. Gå till BAS "Min sida" / "ändra mina upgifter"

Det finns många köande, vilket innebär att om man ställer sig i kön när sommaren är igång kan man nog inte räkna med plats samma sommar. Många står dessutom i kö hos andra båtklubbar (och kanske tackar nej vid platserbjudande). 

Angående kösituationen: En del medlemmar säger upp sin plats på hösten eller vintern. Dvs nya platser brukar tilldelas vinter eller vår. Var medveten om att många, som står i kön, tackar nej när de blir tillfrågade om plats. De kanske redan har fått plats i en annan klubb, men inte meddelat oss; en del väntar till nästföljande år, eller har inte ännu en båt. Vi kanske inte heller får svar när vi kontaktar en köande, då tar vi nästa i kön, så se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade, detta gäller även båtens storlek (Ibland kan tilldelningen av plats bero på vilken storlek på båt man har). 

Allt detta innebär att vi kan inte säga något om kö-tid, och ditt kö-platsnummer säger inte mycket heller. Generellt kan man säga att de flesta köande får en plats inom 1-2 år, beroende på när de anmält sig. Vi uppskattar om ni läser på om avgifter mm i förväg.